Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV blijft voorzichtig met Maximiliano Romero, mogelijk nog vele weken tot hij op beoogd niveau zit'

24 juli 2018 07:18

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het nog even kan duren voordat Maximiliano Romero in het Philips Stadion zal schitteren, omdat PSV voorzichtig is met de Argentijnse spits. Bij een van zijn eerste trainingen van PSV in januari scheurde hij een spier in zijn bovenbeen en omdat hij tot twee keer toe een terugslag kreeg duurde het tot vorige week voordat hij zijn eerste minuten in het shirt van PSV kon maken. Tegen Neuchâtel Xamax speelde hij dertig minuten mee.

Romero kwam al met klachten aan zijn rechterbovenbeen vanuit Argentinië naar PSV. Hij kwam echter wel door de medische keuring. Deskundigen geven aan dat dat niet ongewoon is omdat een nagenoeg herstelde spierblessure of de kwaliteit van een specifieke spier normaal gesproken geen deel uitmaakt van een medische keuring.

De Argentijnse aanvaller trainde maandag weer volledig mee met de selectie van PSV, maar de club blijft erg voorzichtig met hem. Het is daarom niet ondenkbaar dat het nog vele weken kan duren voordat Romero op het niveau komt wat hem werd toebedacht bij zijn komst in januari, zo geeft het ED aan. Mede daardoor heeft PSV ook besloten Luuk de Jong in Eindhoven te houden, omdat het geen goede spits wil laten gaan zonder zeker te zijn dat er een nieuwe aanvaller klaar staat.




Discussieer mee op de forums


Tags

romero maximiliano keuring spier argentinie bovenbeen deskundigen herstelde jong neuchatel ondenkbaar rechterbovenbeen schitteren toebedacht uitmaakt xamax

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage