Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ontloopt in play-offs Champions League onder meer FC Salzburg en Celtic

1 augustus 2018 23:11

Nu alle wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League gespeeld zijn en duidelijk is welke clubs in de derde voorronde gaan uitkomen, is het voor PSV ook iets meer duidelijk welke teams het kan treffen in de vierde en laatste voorronde.

Tijdens de loting van maandagmiddag heeft PSV een geplaatste status. Daardoor zal het niet uit kunnen komen tegen FC Salzburg, Celtic en FK Astana of de tegenstanders van die clubs, omdat ook die ploegen een geplaatste status hebben. PSV zal gaan uitkomen tegen Young Boys, de winnaar van Qarabag FK - BATE Borisov, de winnaar van Malmö FF - MOL Vidi FC of de winnaar van Rode Ster Belgrado - Spartak Trnava.

Maandagmiddag zal om 12:00 uur de loting beginnen en zal duidelijk worden wie PSV moet verslaan om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Ook zal dan pas duidelijk worden of PSV begint met een thuiswedstrijd of het juist in eigen huis het tweeluik moet afmaken.




Tags

celtic salzburg voorronde ontloopt astana bate borisov malmo qarabag spartak ster trnava vidi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje