Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn tekent nieuw contract bij PSV en ligt nu tot 2022 vast

6 augustus 2018 14:09

PSV heeft bekend gemaakt dat Steven Bergwijn zijn contract bij PSV heeft verlengd. De aanvaller ligt nu tot de zomer van 2022 vast. Bergwijn speelt sinds 2011 voor PSV en tekende in 2014 zijn eerste profcontract.

Interim technisch manager John de Jong is blij dat Bergwijn langer vast ligt bij PSV. "Dit nieuwe contract voor Steven is een signaal in alle opzichten. Wij willen hem belonen voor zijn uitstekende ontwikkeling, Steven geeft er mee aan dat hij beseft hier nog niet uitgeleerd te zijn. Wij zijn enorm trots op Steven," aldus De Jong. "Hij is als veertienjarige bij ons gekomen, heeft zich als jonge jongen bij de A-selectie aangediend. Vervolgens werd hij basisspeler en inmiddels heeft hij een aantal hoofdprijzen achter zijn naam staan."

De Jong gaat verder: "Steven is in alle opzichten een voorbeeld voor hoe wij de ontwikkeling van een voetballer voor ogen hebben. We zijn blij dat ook hij nu in een vroeg stadium in de transferwindow aangeeft dat hij tevreden is hier."

Bergwijn kan zich alleen maar aansluiten bij de woorden van De Jong. "Ik ben inderdaad nog niet klaar bij PSV. Ik kan in Nederland nog voldoende leren en natuurlijk gaan we voor kwalificatie voor de Champions League. Dat is het hoogste podium, daar wil ik graag extra ervaring op doen," zo geeft hij aan.




Tags

bergwijn jong aangediend hoofdprijzen kwalificatie nederland profcontract transferwindow uitgeleerd veertienjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje