Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Trent Sainsbury tekent contract voor drie seizoenen

7 augustus 2018 09:41

PSV heeft bekend gemaakt dat Trent Sainsbury een contract voor drie seizoenen heeft getekend in Eindhoven. De 26-jarige verdediger komt transfervrij over van het Chinese Jiangsu Suning. De international van Australië speelde van 2014 tot 2016 al in Nederland. Toen kwam hij tot 27 wedstrijden in de Eredivisie voor PEC Zwolle.

John de Jong is blij dat het gelukt is om de WK-ganger vast te leggen. "Trent is een verdediger die we al toen hij nog bij PEC Zwolle speelde interessant vonden. Het is inmiddels een speler met behoorlijk wat internationale ervaring," zo geeft hij aan. "Onder andere op het WK heeft hij laten zien dat hij zich uitstekend heeft ontwikkeld. Dat we hem nu transfervrij kunnen halen zien we als een buitenkans. Er wachten ons mogelijk nog wat mutaties in de verdediging. Daar hebben we nu al op geanticipeerd."




Tags

trent sainsbury pec australie buitenkans eredivisie geanticipeerd jiangsu jong mutaties nederland suning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage