Transparent
Inloggen
Sluiten

Gehandicapt Vitesse thuis onderuit tegen Excelsior

18 december 2002 22:28

Verslaggever: RvW

Woensdagavond stond de competitiewedstrijd tussen Vitesse en Excelsior op het programma in het Gelredome. De twee clubs zijn komend weekend respectievelijk tegenstander van PSV en Ajax in de laatste wedstrijden van het jaar. Dan zal ook de beslissing voor de herfsttitel vallen. Een gehandicapt Vitesse, dat bijna een elftal aan spelers miste, verloor verrassend met 1-2 van Excelsior en gaf de Rotterdammers zo voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax na een reeks van verliezen weer enig zelfvertrouwen. Welke spelers aanstaande zaterdag in actie kunnen komen bij Vitesse tegen PSV is nog onduidelijk.

Meer op




Tags

vitesse excelsior gehandicapt gelredome herfsttitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage