Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik dacht voor de wedstrijd: wat is er aan de hand?'

13 augustus 2018 06:59

In gesprek met De Telegraaf blikt Denzel Dumfries terug op de winst tegen FC Utrecht. De rechtsback keek raar op toen hij de supporters van PSV voor de wedstrijd al hoorde juichen. "Ze gingen echt tekeer. Ik dacht: ’wat is er aan de hand?’. Toen hoorde ik dat Ajax punten had verspeeld," aldus Dumfries. "Dat is goed voor ons, denk ik, maar wij moeten vooral zorgen dat we zelf wedstrijden winnen."

In zijn eerste Eredivisie-wedstrijd voor PSV kwam de verdediger meteen naar scoren. "Fantastisch natuurlijk. Ik pik graag mijn goaltje mee. Mooi dat het dan al in de eerste wedstrijd lukt," zo geeft hij aan."

Dumfries is lovend over de teamspirit van PSV. "Vorig seizoen heb je kunnen zien dat het echt een kampioenschap van het collectief was. Ik ervaar nu ook dat het echt een team is," zegt hij daarover. "Iedereen gaat goed met elkaar om, zowel op- als buiten het veld. Dat hebben we nu ook gelijk laten zien. Heel fijn."




Tags

dumfries eredivisie ervaar goaltje teamspirit telegraaf utrecht verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte