Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Het zou geweldig zijn om in de Champions League te mogen spelen'

15 augustus 2018 06:52

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Ryan Thomas aan dat hij na een gesprek met trainer Mark van Bommel overtuigd was van een transfer naar PSV. "Vorige week belde Mark van Bommel me op en gaf hij aan dat hij me heel graag aan de ploeg wil toevoegen. Hij vertelde wat hij van me verwacht en ik heb daarna helemaal niet meer getwijfeld," aldus de middenvelder, die vooral uitkijkt naar de Europese wedstrijden. "Het zou geweldig zijn om in de Champions League te mogen spelen."

Naast PSV had ook AZ interesse in de international van Nieuw-Zeeland. "Ik kan dat niet ontkennen. Interesse van een goede club is altijd mooi, maar PSV pakte op tijd door en ik wilde hier ook ontzettend graag naar toe," zo geeft hij aan. "De eredivisie had sowieso mijn voorkeur bij een volgende stap en het is geweldig dat ik nu om de titel mag gaan spelen. Ik ken deze competitie, heb de taal net een beetje onder de knie en vindt het nog geen tijd om naar een ander land te gaan."

In Nieuw-Zeeland is zijn transfer naar PSV echter geen groot nieuws. "Rugby is de grootste sport. Ik heb wel een paar kleine stukjes over de transfer gelezen, maar hier is voetbal gewoon veel groter," zegt hij daarover. "Vorig jaar hebben we met PEC een prachtige eerste seizoenshelft beleefd en daarna vielen de resultaten tegen. Hier wil ik een constant jaar draaien, waarin ik zoveel mogelijk hoop te gaan spelen."




Tags

bommel zeeland eredivisie ontkennen pec rugby stukjes titel uitkijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage