Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramon Pascal Lundqvist: 'Ik wil alleen maar spelen. Ik houd alle opties open'

17 augustus 2018 11:31

In gesprek met Fotbollskanalen praat Ramon Pascal Lundqvist over zijn toekomst. De Zweedse middenvelder overweegt een vertrek uit Eindhoven. "Een paar clubs hebben interesse getoond, voornamelijk clubs in Nederland," geeft Lundqvist aan. "Ik ben gek op spelen en op regelmatig spelen. Dat is het enige waar ik naar op zoek ben. Of het nu in Zweden, Duitsland of in Nederland is. Ik wil alleen maar spelen. Ik houd alle opties open en zie wat er gebeurd."

Lundqvist gaat verder: "Als de juiste club echter niet komt, blijf ik bij PSV. Zolang ik voor PSV speel, zal ik er alles aan doen om in het team te komen en alles voor de club te doen."

Twee jaar geleden zag de toekomst er voor de middenvelder er nog een stuk beter uit toen hij als invaller zijn debuut in de Champions League maakte in het uitduel tegen Atletico Madrid. "Het was echt geweldig en een groot contrast. Maandag speelde ik nog met Jong PSV voor 500 man en nu voor 45.000 man in Vicente Calderón," zei hij destijds.

Blessureleed goeide echter roet in het eten. Lundqvist moest onder het mes na een meniscusblessure en was zeven maanden uit de roulatie. Twee wedstrijden na zijn rentree was het wederom mis toen hij de meniscus uit zijn andere knie beschadigde en opnieuw geopereerd moest worden. "Na die tweede blessure heb ik thuis gewoon ligegn te huilen. Ik was net terug van een blessure die langer duurde dan verwacht. Was zeven of acht maanden weg en speelde maar een paar wedstrijden voordat ik opnieuw geblesseerd raakte," zegt de Zweed over die periode. "Ze konden me niet meteen opereren, omdat het erg opgezwollen was. Ik heb daarom de eerste vlucht naar Zweden gepakt en ben twee, drie dagen bij mijn familie geweest. Mentaal was het erg belangrijk om gewoon naar huis te gaan en bij hen te zijn."




Tags

lundqvist pascal nederland zweden atletico beschadigde blessureleed calderon contrast duitsland fotbollskanalen goeide huilen jong ligegn madrid meniscus meniscusblessure opgezwollen roet vicente vlucht zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage