Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Als je aan het eind pas 1-2 maakt, kom je goed weg'

18 augustus 2018 22:53

Op Fox Sports kreeg Luuk de Jong de opmerking dat PSV heel goed weg kwam tegen Fortuna Sittard. "Klopt, als je aan het eind pas 1-2 maakt, kom je goed weg. Fortuna deed het ook goed, het was gewoon een lastige wedstrijd," gaf de aanvoerder aan. "In de rust zeiden we tegen elkaar dat we soms sneller de bal moesten geven en proberen in de ruimtes tussen het middenveld en de verdediging van de tegenstander moesten komen. Dat deden we te weinig en speelden we ook niet goed."

De Jong ging verder: "In de tweede helft werden de ruimtes steeds groter en ging het op en neer. Toen viel de 1-1, maar gelukkig heb je nog geluk dat je die 1-2 maakt."

De Jong kreeg ook de vraag of er voorafgaand aan de gelijkmaker van Fortuna een overtreding werd gemaakt op hem. "Ik dacht van wel ja. Moet ik tegenwoordig maar op de grond gaan liggen dan? Ze fluiten tegenwoordig ook voor hele lichte overtredingen heb ik zien," zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong fortuna fox overtredingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis