Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dante Rigo kon op huurbasis vertrekken, middenvelder wilde zelf bij PSV vechten voor zijn kans'

21 augustus 2018 11:29

Deze zomer had Dante Rigo de mogelijkheid om op huurbasis te vertrekken bij PSV. NAC Breda, NEC Nijmegen, De Graafschap, Heracles en het Belgische KV Oostende toonden interesse, maar de komst van Mark van Bommel als trainer zorgde ervoor dat de middenvelder niet wilde vertrekken. "Dante zei toen: 'Ik ga mee op stage met PSV. Ik wil aan Van Bommel tonen wat ik kan,'" geeft zijn vader Rudy Rigo aan in gesprek met Het Laatste Nieuws.

De middenvelder wil dit seizoen doorbreken bij PSV. "En dat betekent voor hem: basisspeler zijn. Maar tussen willen en kunnen zit nog een groot verschil," zegt zijn vader daarover. "Het is lang niet zeker dat het hem zal lukken. Dante gaf zich tot Nieuwjaar de tijd om door te breken. We zien wel waar het schip strandt."




Tags

rigo bommel graafschap heracles nac nieuwjaar oostende rudy stage strandt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje