Transparent
Inloggen
Sluiten

'Akkoord met Park' [update]

20 december 2002 20:36

Verslaggever: RvW

De grote Koreaanse kranten melden allemaal dat PSV een akkoord heeft bereikt met de manager van Park over de financie?le eisen. Dat liet zijn zaakwaarnemer Lee weten in een telefonisch interview. De Koreaanse speler zal volgens de media voor 3,5 jaar tekenen met ingang van januari. Over het bedrag dat met de transfer gemoeid is bestaat geen overeenstemming. De bedragen die in de media circuleren varieren van 4,2 tot 4,5 miljoen dollar voor een periode van 3,5 inclusief tekengeld. PSV heeft zich nog niet uitgelaten over de onderhandelingen die deze week in Eindhoven gaande waren.

Onduidelijk is op dit moment ook wat er is afgesproken over de image-rechten, hetgeen tot nu toe een heikel punt was in de onderhandelingen. Ook wordt er niets vermeld over de militaire training van 4 weken die Park nog zal moeten ondergaan (net als Song bijvoorbeeld). Ondanks het feit dat zij wegens de prestaties op het WK vrijstelling kregen van militaire dienst zullen zij op enig moment wel een basis militaire training van 4 weken moeten afwerken.

Meer op




Tags

park militaire circuleren financie heikel lee song tekengeld uitgelaten varieren vrijstelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage