Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-supporter Clint Leemans: 'Ik denk dat wij PSV pijn kunnen doen'

24 augustus 2018 07:34

Voor Clint Leemans is het duel van aanstaande zaterdag een bijzondere. De middenvelder van PEC Zwolle is supporter van PSV, maar zal het op zaterdagavond tegen 'zijn' club moeten opnemen. "Ik blijf een PSV-supporter. Toen ze kampioen werden, stond ik zelf ook nog op de Markt. En ik heb dinsdag nog staan juichen toen PSV in de laatste minuut van BATE Borisov won," geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Leemans speelde twaalf jaar in de jeugdopleiding van PSV. Twee jaar geleden besloot hij om te vertrekken naar VVV Venlo en afgelopen zomer maakte hij de stap omhoog naar PEC Zwolle. Daarin speelde hij nog samen met Ryan Thomas, die de overstap maakte naar Eindhoven en direct een zware knieblessure opliep. "Echt zuur. Ik snap goed dat PSV hem heeft gehaald, hij draait zo makkelijk weg. Het was heerlijk om met hem te spelen," zegt Leemans daarover.

De middenvelder wordt ook gevraagd of de Thomas-route ook in zijn gedachten rondzingt. "Ik moet eerst bij PEC laten zien wat ik kan, dat is voor nu het belangrijkst. Daarna zien we wel verder," aldus Leemans. "Natuurlijk zou ik graag ooit bij PSV spelen, dat blijft een droom. Maar als ik het niet haal, is het niet zo dat ik heb gefaald."

Zijn gevoelens voor PSV zal hij zaterdagavond even langs zich neer moeten leggen en als hij zelf de wedstrijd kan beslissen, zal hij dat ook niet laten. "Ik denk dat wij PSV pijn kunnen doen," zo geeft hij aan.




Tags

leemans clint pec bate borisov gefaald rondzingt route vvv zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage