Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook PSV onder 19 weet niet van Feyenoord te winnen in Supercup

25 augustus 2018 16:00

Het is PSV onder 19 niet gelukt om in eigen huis de Supercup te winnen. Net zoals het eerste elftal ging ook de ploeg van Ruud van Nistelrooy onderuit tegen Feyenoord. PSV verloor uiteindelijk met 2-3.

Feenoord nam in blessuretijd van de eerste helft de leiding na een knap afstandsschot. Mohamed Ihattaren wist in de tweede helft vervolgens gelijk te maken door van buiten het strafschopgebied via de onderkant van de lat binnen te schieten, maar nog geen minuut later wist Feyenoord alweer op voorsprong te komen.

PSV zette vervolgens aan en ging op jacht maar de gelijkmaker. Via Yorbe Vertessen kwam het met nog een paar minuten spelen dan ook op gelijke hoogte, dankzij een schitterende lob over de keeper. Echter wist Feyenoord ook nu weer een minuut na de goal te scoren en het lukte PSV niet meer om voor een derde keer gelijk te maken.


Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord supercup afstandsschot feenoord ihattaren jacht nistelrooy onderkant strafschopgebied vertessen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

bergwijn bommel bruma castellano faria flitsphirips hag ibi inzicht izecson kilometer lindsaywilson linz malen nikiforov opgeleiden overheid points post ricardo roken romaba santos schwaab sir souza sporting tinus vhtlsaw vlees