Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Paal: 'Het is geen pech, dit is de kracht van PSV'

25 augustus 2018 23:32

In gesprek met Fox Sports kreeg Kenneth Paal de opmerking dat dit voor hem wel bekend moet voorkomen. "Dit komt me heel bekend voor ja. Vorig seizoen was PEC Zwolle ook de hele wedstrijd beter, maar toen scoorde Isimat in de laatste minuut. Nu was het Luuk. Nu stellen ze al onze punten hier," gaf Paal aan. "Het is geen pech, dit is de kracht van PSV. Dat hadden we vorig seizoen ook al gezien. Misschien wel pech voor PEC Zwolle dat het weer gebeurd. We moeten het snel achter ons laten en weer verder gaan."

De linksback kreeg de vraag of hij nu met een dubbel gevoel stond, omdat hij nog altijd onder contract staat in Eindhoven. "Ik ben nu gewoon speler van PEC, dus ik vind het vervelend om in de laatste minuut te verliezen. Vooral als je kijkt naar de laatste twintig minuten, hoe wij PSV onder druk zetten. Iedereen dacht dat wij gingen scoren. Daarom is het vervelend dat je in de laatste minuut verliest," aldus de huurling van PSV. "Ik vond dat ik wel lekker inviel. Ik kreeg veel ballen. Gelukkig kwam ik er op het juiste moment in. We begonnen goed te voetballen en drukten PSV goed naar achter. Ik denk dat ik niet mag klagen over mijn invalbeurt."

Paal maakte zijn debuut voor PEC Zwolle en vrijwel direct was hij belangrijk met een tackle op Steven Bergwijn. "Ik zag hem al lopen en toen moest ik even aanzetten. Gelukkig kwam ik er precies bij met mijn sliding en voorkwam ik zo een doelpunt. Dan zit je ook gelijk lekker in de wedstrijd," zei hij daarover. "Het is wel een voordeel dat ik de spelers ken. Ik weet hoe snel Stevie is en ik weet ook dat PSV zo een bal kan spelen, op de juiste snelheid. Gelukkig zag ik het op tijd en was ik er op tijd bij met een goede tackle."




Tags

pec bergwijn drukten fox inviel isimat klagen sliding voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte