Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel over kritiek dat hij zichzelf niet is langs de lijn: 'Je moet geen show opvoeren'

28 augustus 2018 15:00

Op de persconferentie van dinsdagmiddag kreeg Mark van Bommel de vraag wat hij vindt van de berichten en meningen dat de echte Van Bommel niet langs de lijn staat. Dat dit nog gaat veranderen als het even niet loopt en het explosieve vanzelf wel komt. "Je moet geen show opvoeren. Dat houd je niet vol. Zo ben ik. De ene keer zal dat opvallen en de andere keer niet. Wat mensen verwachten, zijn verwachtingen," zo gaf hij aan. "Een show opvoeren hou je twee weken vol. Ook in de manier hoe je met spelers omgaat kun je geen show opvoeren. Je moet zo duidelijk mogelijk zijn. Dat is zoals ik denk dat het moet."

Aan het eind van de persconferentie kreeg de trainer van PSV nogmaals dezelfde opmerking dat hij zich volgens de beeldvorming anders voordat dan hij daadwerkelijk is. "Wat verwachten mensen dan? Wat willen ze zien? Die discussie zal altijd rondom mij heen hangen," zei hij daarover. "Dat had ik als voetballer al, omdat ik een bepaalde speelwijze had die een elftal nodig had en waarvan een aantal spelers in Nederland zijn die dat hebben. Die zullen altijd ter discussie staan, omdat dat een beetje on-Nederlands is."

Van Bommel ging verder: "Ik ben nu twee maanden bezig. Het wil niet zeggen dat ik altijd zo reageer en altijd zo die vragen beantwoord, altijd zo coach en altijd zo juich. Het zijn allemaal van die rare dingen. Waar praten we nou over? Verwachten ze dat ik met mijn jasje gooi en het veld in ren? Je kan over iedere trainer wel iets zeggen. Deze discussie kun je eindeloos voeren, maar ik maak me er niet druk over."




Tags

bommel opvoeren show beantwoord jasje juich nederland opvallen reageer ren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage