Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV weer in de race voor Aghahowa'

16 april 2000 16:28

Verslaggever: RvW

Het geruchtencircuit blijft op volle toeren draaien voor wat betreft de spitsenpositie van PSV. Eerder deze week waren er geruchten over Rushfeldt en Hasselbaink. Eerder maakten wij al melding van de interesse van PSV in het 19-jarige Nigeriaanse supertalent Aghahowa. Zijn voorkeur zou uitgaan naar een Engels avontuur, waarbij met name Manchester United de beste papieren leek te hebben. Groot struikelblok kan echter een werkvergunning zijn. Aghahowa zou nog niet voor een dergelijke vergunning in aanmerking komen. Verhuren aan een Belgische club als Antwerp zou hij zelf niet zo zien zitten.

Om die reden zou PSV weer volop in beeld zijn als we de manager van de jonge spits mogen geloven. Aghahowa speelt momenteel in Tunesie en maakte de afgelopen maanden indruk in het Nigeriaanse elftal.

Volgens onze eigen berichten zou de technische staf in eerste instantie echter de voorkeur geven aan een meer ervaren spits danwel een spits van Nederlandse origine.

Meer op




Tags

aghahowa nigeriaanse antwerp geruchtencircuit hasselbaink origine rushfeldt spitsenpositie supertalent toeren tunesie vergunning werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gakpo izecson klompje mauro oostenrijk oranje pasveer post psveldhoven rodriguez schouten sepp stewart teze tillman tour veerman weghorst xavi