Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Hier droom je van als kleine jongen'

29 augustus 2018 23:55

Steven Bergwijn kon na de winst tegen BATE Borisov zijn geluk niet op, zo gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Hier droom je van als kleine jongen. Het is mooi dat we weer in de Champions League zitten, aldus Bergwijn. "We hadden afgesproken om doelpunten te maken en niet af te wachten. In het begin hadden we het een beetje moeilijk met hun. Daarna gingen we voetballen en ging het lopen."

De aanvaller moest bekennen dat hij meer van de tegenstander had verwacht. "Maar dat ligt ook aan de kwaliteiten van ons en dat wij het goed hebben gedaan," zo gaf hij aan.

Bergwijn kreeg de vraag wat er door hem heen ging toen het eindsignaal klonk. "Ik was gewoon echt blij. Ik kon alleen maar genieten. Het leeft bij iedereen en dan een mooi feestje op het eind. Het maakt mij niet uit wie we loten, ik zie het wel," zei hij daarover.




Tags

bergwijn bate borisov eindsignaal klonk loten veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage