Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Aziz Behich voor vier jaar naar PSV

31 augustus 2018 16:37

In navolging van Érick Gutiérrez heeft PSV ook de komst van Aziz Behich definitief aangekondigd. De linksback komt over van Bursaspor en heeft een contract tot 2022 getekend. Afgelopen zomer speelde hij met Australië op het WK in Rusland, waar hij al onder Mark van Bommel werkte.

Behich heeft veel zin om bij PSV aan de slag te gaan. "Ik kijk er ontzettend naar uit om hier te gaan spelen. Ik was woensdag bij de wedstrijd, de manier waarop de fans tekeergingen was onvoorstelbaar," zo gaf hij aan. "Je krijgt niet iedere dag de kans om bij een prestigieuze club als PSV te spelen. Het viel me meteen op hoe erg de supporters hier met het team meeleven. Daarnaast speelt PSV goed voetbal, voetbal waar ik van houd."

De linksback werd door Van Bommel zelf benaderd of hij naar PSV wilde komen. "Hij belde me of ik interesse had in een overstap en vanaf dat moment was mijn keuze gemaakt. Mark is geweldige coach en naast hem overtuigde ook Trent Sainsbury me. Hij pushte me bijna dagelijks om ook naar PSV te komen," aldus Behich.




Discussieer mee op de forums


Tags

behich bommel australie bursaspor gutierrez meeleven onvoorstelbaar pushte rusland sainsbury tekeergingen trent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje