Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'John de Jong verdient een groot compliment'

1 september 2018 07:31

Mark van Bommel geeft in gesprek met De Telegraaf aan blij te zijn met de spelers die PSV afgelopen transferperiode heeft weten binnen te halen. "Ik ben uitermate tevreden hoe de directie en met name John de Jong dat hebben gedaan. Als ik John tegenkwam, bleef zijn telefoon maar oplichten," aldus de trainer van PSV. "Voor de manier waarop hij daarmee is omgegaan en voor de spelers die hij heeft gehaald, in samenwerking met de raad van commissarissen, verdient hij een groot compliment. Het klinkt misschien arrogant, maar dat is ook de manier zoals het zou moeten gaan. We zijn heel slagvaardig geweest."

Van Bommel gaat verder: "Dat er belangrijke spelers zijn gebleven en dit soort jongens naar PSV komen is gewoon een heel goed signaal. We laten zien dat wij plannen hebben met dit elftal en zo goed mogelijk voor de dag willen komen. Ook in de Champions League."




Tags

bommel jong arrogant oplichten slagvaardig tegenkwam telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage