Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano: 'Ik ben erg gelukkig bij PSV'

3 september 2018 07:12

In gesprek met de NOS geeft Hirving Lozano aan erg blij te zijn dat Érick Gutiérrez naar PSV is gekomen. "Zeker. Ik denk dat het voor hem ook heel belangrijk is voor zijn carrière en voor zijn ontwikkeling. Het is mooi dat het gelukt is om hem hierheen te halen," aldus de vleugelaanvaller. "Ik hoop dat het goed uitpakt. Hij is een groot speler en hij zal zeker goed presteren. Ze hebben mij ook gevraagd wat ik van hem vond. Ik heb er enigszins op aangedrongen om hem hierheen te halen en gelukkig hebben ze hem kunnen kopen en nu is hij hier."

Ondanks dat er veel geruchten waren, speelt hij zelf ook nog altijd in Eindhoven. "Ik ben hier erg gelukkig en ik voel me nog steeds meer op mijn plek op het veld. Ik kijk het per dag aan en doe iedere wedstrijd mijn best," aldus Lozano. "Eerlijk gezegd heb ik wel aanbiedingen gehad van andere clubs, maar zo'n proces moet je stap voor stap doorlopen. Ik bespreek dat soort dingen altijd met mijn familie en mijn adviseurs. We hebben besloten om alles rustig aan en stap voor stap te doen."

Lozano ging verder: "We moeten hard blijven werken en ervan genieten. We hebben een geweldig team, we werken allemaal hard en we gaan ervoor. En nu worden we op de proef gesteld en zullen we zien hoe we als team gaan presteren. We zullen allemaal tot het uiterste gaan."

Ook kijkt hij uit naar het mogen spelen tegen Barcelona en een paar dagen later de topper tegen Ajax. "Dit zijn de mooiste wedstrijden. Daarom moet je er ook van genieten en er vol voor gaan. Hopelijk pakt het dan zo goed mogelijk uit," zo gaf hij aan.

Lozano merkt wel veel verschil tussen Phillip Cocu en Mark van Bommel. "Ze geven op hun eigen manier leiding en training. Ze zijn allebei fantastisch," aldus Lozano. "Ik praat veel met Van Bommel. Hij wil dat ik het beste uit mezelf haal en dat ik geniet op het veld. Ik krijg de vrijheid om te doen wat ik wil en dat is erg belangrijk."




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano bommel hierheen adviseurs barcelona cocu geniet gutierrez nos topper uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje