Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem Vissers: 'Mark van Bommel wordt, denk ik, de beste Nederlandse trainer sinds Louis van Gaal'

3 september 2018 07:17

In zijn column in De Volkskrant is Willem Vissers lovend over trainer Mark van Bommel. "Mark van van Bommel wordt, denk ik, de beste Nederlandse trainer sinds Louis van Gaal," aldus Vissers. "Hij is wat harder dan Frank de Boer, progressiever dan Cocu en veelzijdiger dan Van Bronckhorst, om een paar anderen te noemen. Hij heeft in Bert van Marwijk een van de beste Nederlandse trainers van de laatste decennia als fulltime adviseur.

Vissers vindt het bijzonder dat Van Bommel al zo snel een stempel op het voetbal heeft weten te drukken. "Zag u PSV, zaterdag, toen het al 5-1 stond tegen Willem II, in de 72ste minuut? Angeliño zette voor en toen waren er vijf man van PSV bij het doelgebied," zo geeft hij aan. "Vijf man. Bergwijn kopte in, maar al die anderen waren ook in de buurt, na een volle sprint."

PSV heeft zich afgelopen zomer flink versterkt, zo vindt ook Vissers. "Van Ginkel is daar weg, Brenet en Arias ook, maar de selectie is, als alle nieuwelingen inzetbaar zijn, sterker dan vorig jaar," zegt hij daarover. "Contracten zijn ook in Eindhoven opgewaardeerd. De wereld van het voetbal is de wereld van het grote geld. Wie wil meedoen, moet mee in de gekte."

Vissers sluit ook positief af: "Van Bommel zei na de 6-1 dat het nog veel beter kan. Zijn ogen glommen. Hij kreeg als speler van Bayern München ruzie met trainer Louis van Gaal. Vermoedelijk was dat geen toeval. Hoe anders ook, Van Bommel heeft trekken van Van Gaal, al is hij dan gedoopt met wijwater uit Limburg."




Tags

bommel vissers gaal angelino arias bayern bergwijn boer brenet bronckhorst cocu column decennia doelgebied fulltime gedoopt gekte ginkel glommen marwijk nieuwelingen opgewaardeerd progressiever sprint stempel veelzijdiger volkskrant wijwater

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje