Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Onze aandacht is volledig op ADO gericht''

15 september 2018 08:23

Dinsdagavond speelt PSV in Camp Nou tegen Barcelona. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Daniel Schwaab echter aan dat de ploeg nog helemaal niet bezig is met die wedstrijd en de focus vol ligt op de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "Ik snap best dat alle interviewers ernaar vragen, maar wij gaan zaterdag eerst naar ADO en daar is onze aandacht volledig op gericht", aldus de verdediger. "Over de wedstrijd tegen Barcelona praten we dus nog niet."

Een goed resultaat halen tegen ADO is bovendien erg belangrijk. "Wij staan volgende week een heel stuk prettiger aan de aftrap als we in Den Haag een goed resultaat binnen hebben gehaald en dat geldt eigenlijk voor elke wedstrijd. De laatste jaren is het ons niet gelukt om bij ADO te winnen, dus we zijn gewaarschuwd", zo geeft hij aan.




Discussieer mee op de forums


Tags

ado schwaab barcelona aftrap camp gewaarschuwd interviewers prettiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage