Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Vandaag zaten we er in de eerste helft al lekker in'

15 september 2018 20:55

Na de ruime winst tegen ADO Den Haag moest Luuk de Jong tegenover Fox Sports bekennen dat PSV rekende op een zware avond in Den Haag. "Zeker, dat dachten we. We dachten dat ADO alles ging doen vandaag en alles ging geven. Ze wilden in de eerste helft wel, maar maken ze twee grote fouten en scoren wij twee keer. Dat is natuurlijk heerlijk", aldus de aanvoerder. "Wij waren ook scherp vandaag. We hebben met elkaar gesproken en wedstrijden geanalyseerd. We begonnen vaak niet goed aan een wedstrijd. Dat wilden we veranderen en vandaag zaten we er in de eerste helft al lekker in."

De Jong ging verder: "ADO kreeg een paar mogelijkheden, niet heel grote. We wisten wat zij wilden doen. Ze hoopten op die omschakelmomenten. Toen scoorden wij de 0-1 en gingen zij nog meer risico naar voren nemen. Vaker een-op-een. Dat is tegen ons dodelijk."

Ook was De Jong lovend over Érick Gutiérrez. "Hij heeft direct laten zien wat hij kan vandaag. Het is heerlijk om zo'n speler er bij te hebben", zei hij daarover. "Hij heeft pas twee trainingen met ons mee gedaan en dat zijn ook niet de zwaarste. Maar je ziet wel direct zijn techniek en zijn balbehandeling. Die passes en de goals had ik nog niet gezien, maar het is wel lekker dat hij zo begint."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong ado balbehandeling dodelijk fox gutierrez omschakelmomenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage