Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Vanaf minuut één hebben we gedomineerd'

15 september 2018 21:37

Steven Bergwijn was blij dat het hem uiteindelijk nog lukte om zijn naam op het scorebord te krijgen. "Ik zag iedereen scoren en ik wilde hem ook nog meepakken. Gelukkig kwam ie", aldus de aanvaller in gesprek met Fox Sports. "De trainer hamerde er op dat we scherp moesten beginnen. Vanaf minuut één hebben we gedomineerd. We moesten er vol bovenop klappen en dominant spelen. Hier beginnen we gewoon scherp en ze hebben volgens mij geen kans gehad."

Bergwijn blikte ook nog terug op zijn liesblessure, waardoor hij afgelopen week niet kon spelen bij Jong Oranje. "Ik ben blij dat ik snel weer terug ben. Ik lees natuurlijk ook dingen, dat het nep was. Ik heb al vaker wat klachten gehad en het kwam weer opspelen", zo gaf hij aan. "Als ik dan daarmee ga voetballen, gaat het niet werken. Ik heb voor mezelf besloten om terug te gaan naar de club en daar te focussen."




Tags

bergwijn gedomineerd dominant fox jong liesblessure meepakken nep opspelen oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage