Transparent
Inloggen
Sluiten

De ideale PSV opstelling volgens de fans

26 december 2002 16:45

Verslaggever: RvW

Aan het begin van de winterstop is het aardig om de balans op te maken voor wat betreft de ideale opstelling van PSV zoals die volgens de PSV fans momenteel is. Vervolgens kijken we dan aan het einde van de winterstop weer of daar nog veranderingen in zijn aangebracht, bijvoorbeeld door komende en vertrekkende spelers. Vanaf nu kan ook de Koreaan Ji-sung Park opgesteld worden in de favoriete opstelling. Dat is niet meer mogelijk in het geval van Eric Addo, die aan Roda JC is verhuurd. Fans die hem in de opstelling hadden staan, zullen een lege plek aantreffen en zullen hem moeten vervangen door een andere speler.

Voeg jouw eigen favoriete opstelling toe of maak wijzigingen daarin.

Veel twijfel is er niet bij de PSV supporters. Alleen voor de tweede spitspositie achter Mateja Kezman is gezien de honderden favoriete opstellingen twijfel. Jan Vennegoor of hesselink neemt met 42,0% die positie net in, op de hielen gevolgd door de nu geblesseerde Leandro (40,4%).

De ideale opstelling (75,0% wil een 4-4-2 opstelling):

Jan Vennegoor of Hesselink (42.0%) Mateja Kezman (91.3%)

Arjen Robben (85.8%) Johann Vogel (77.7%) Mark van Bommel (96.7%) Dennis Rommedahl (87.2%)

Wilfred Bouma (70.1%) Kevin Hofland (94.7%) Andr? Ooijer (85.7%) Kasper Bogelund (86.2%)

Ronald Waterreus (95.9%)

Leandro do Bonfim (40.4%), Arnold Bruggink (38.7%), Ernst Faber (24.3%), Remco van der Schaaf (23.9%),
Jan Heintze (19.3%) volgen daarna op de bank.

Voeg jouw eigen favoriete opstelling toe of maak wijzigingen daarin.

Meer op




Tags

hesselink kezman leandro mateja vennegoor voeg aantreffen addo arjen arnold bogelund bommel bonfim bouma bruggink faber heintze hofland johann kasper koreaan ooijer opstellingen park remco robben roda rommedahl schaaf sung vertrekkende vogel waterreus wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage