Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Voor mijn idee zijn zelfs de ballenjongens erop getraind'

19 september 2018 06:33

Jorrit Hendrix moest in gesprek met het Eindhoven Dagblad erkennen dat Barcelona simpelweg te sterk voor PSV was. "Zij zijn zo snel aan de bal, in de omschakeling ligt de ruimte. Dat is hun manier van spelen. Voor mijn idee zijn zelfs de ballenjongens erop getraind dat ze die ballen zo snel mogelijk het veld in gooien", aldus de middenvelder.

Ook Hendrix had echter het gevoel dat er meer in had gezeten voor PSV. "Tegen zo'n ploeg heb je ook geluk nodig. We stonden goed, hielden het lang vol", zo gaf hij aan. "Op een gegeven moment worden de ruimtes groter en scoren zij gelijk een paar keer. Dat is ook een kwaliteit."

De middenvelder vocht ook veel duels uit met Lionel Messi en veroverde ook weer de nodige ballen. "Het zijn goede spelers waar je tegen speelt. Je kan wel kort zitten, maar ook weer niet te kort", zegt hij daarover. "Dan gaan ze je voorbij. Je moet druk houden, ze proberen terug te dringen."




Tags

hendrix ballenjongens barcelona erkennen messi omschakeling vocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte