Transparent
Inloggen
Sluiten

Aad de Mos: 'Mark van Bommel wordt een toptrainer'

22 september 2018 07:55

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Aad de Mos aan overtuigd te zijn van Mark van Bommel als trainer. "Van Bommel wordt een toptrainer. Als ik bij de jeugd ga kijken, ga ik graag tussen de dug-outs in staan, om te zien hoe de coaches bezig zijn met die kinderen. De meeste trainers zijn achterafpraters. 'Ja, je had beter zus of zo kunnen doen'. Mark ziet het van tevoren al", aldus De Mos. "Al moet ik nog wel zien hoe hij straks met zijn eerste tegenslag omgaat. Dat maakt iedere trainer mee. Dan word je pas echt getest."

De voormalig trainer van PSV heeft echter ook kritiek op Van Bommel. "Mark dacht dat Barcelona de boel wel zou onderschatten, want ze kwamen zo laat aan in het stadion. Nou, dat hebben we gezien", zegt hij daarover. "Het is dat Barça in het tweede versnellinkje speelde. Spelen ze in z'n vier, dan wordt het gewoon 7-0 hoor. Lekker, Markie."




Tags

bommel mos toptrainer achterafpraters barcelona dug kinderen markie versnellinkje zus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje