Transparent
Inloggen
Sluiten

Voormalig PSV en Eindhoven coach kanshebber voor positie van bondscoach in Ghana

28 december 2002 00:41

Verslaggever: RvW

Voormalig PSV en Eindhoven coach Willem Leushuis is ??n van de voornaamste kandidaten voor de positie van bondscoach van Ghana, zo wordt ons gemeld. Willem Leushuis was van 1993 tot 1995 hoofd van de jeugdopleiding van PSV, alvorens hij naar EVV Eindhoven vertrok om daar hoofdcoach te worden. De aan de Aalsterweg vaak verguisde coach zou 5 jaar bij Eindhoven blijven en was onder andere coach van het team dat in de kwartfinale van de Amstel Cup de memorabele lichtstadderby tegen PSV speelde (5-0 voor PSV). Zijn glorieuze jaren kwamen vervolgens bij Al-Jazira (Verenigde Arabische Emiraten) en Al-Qadsia (Kuweit) waar hij de prestigieuze President's Cup mee wist te winnen. Uiterlijk halverwege januari zal Leushuis te horen krijgen of hij de functie van bondscoach van Ghana krijgt.

Meer op




Tags

ghana leushuis aalsterweg amstel emiraten evv glorieuze jazira kuweit lichtstadderby memorabele qadsia verguisde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte