Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Heft elftal is verder dan gedacht'

24 september 2018 07:19

Mark van Bommel moest in gesprek met De Telegraaf erkennen dat zijn team al meer progressie heeft geboekt dan hij zelf gedacht had. "We zijn nog op weg, maar het elftal is verder dan gedacht", aldus de trainer van PSV. "We hebben naar onze wapens gespeeld. Met de lengte van Luuk de Jong voorin en de snelle jongens, maakten we gewoon goede goals. In de tweede helft hebben we de zege als team over de streep getrokken. Op karakter en wilskracht."

Van Bommel is ook blij met de komst van Érick Gutiérrez, die wederom als invaller in de ploeg kwam. "Met Guti hebben we er een kwaliteitsspeler bijgekregen. De concurrentie is verscherpt. Het elftal loopt goed en dan komen ook de individuele kwaliteiten bovendrijven", zo geeft hij aan. "Dat we vasthouden aan onze speelwijze, waarin we altijd nuances kunnen aanbrengen, biedt houvast."




Discussieer mee op de forums


Tags

bommel bijgekregen bovendrijven erkennen guti gutierrez houvast jong nuances telegraaf wapens wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte