Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Mooi moment om te laten zien dat we ver in onze ontwikkeling zijn'

25 september 2018 15:09

Op de website van PSV blikt Mark van Bommel vooruit op de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. De trainer van PSV kijkt uit naar de wedstrijd. "Je hoort mij niet zeggen dat het vervelend of rot is om morgen weer te spelen. Ik zie het als een mooi moment om te laten zien dat we ver in onze ontwikkeling zijn", aldus Van Bommel.

Van Bommel gaat verder: "De omstandigheden zijn heel anders. Je gaat van een stadion naar een amateurcomplex met 3500 man, die heel dicht op het veld – van kunstgras – staan. Maar als speler had ik geen enkel probleem om me daarvoor te motiveren. Het is juist de uitdaging om hetzelfde spel te laten zien."

Of spelers rust gaan krijgen tegen de tweede divisionist wil Van Bommel nog niet zeggen. Wel is iedereen fit uit de wedstrijd tegen Ajax gekomen. "Er zijn wat pijntjes, maar die heb je na iedere wedstrijd", zo geeft hij aan. Van Bommel is niet bang dat door fysiek spel die pijntjes zullen verergeren. "Het zijn niet zomaar amateurs he. Het zijn allemaal jongens met een verleden bij topclubs. Zij gaan echt niet de wedstrijd in om ons een schop te verkopen. Ze zullen ons goed aanpakken, maar dat is altijd zo. Zij spelen tweede divisie, gewoon een goed niveau. Dicht tegen profvoetbal aan."

Van Bommel verwacht ook niet dat zijn ploeg de wedstrijd zal onderschatten. "Daarom moet je dus onverstoorbaar zijn. Daar zijn we al het hele seizoen mee bezig en de spelers gaan daar goed mee om. We moeten niet euforisch zijn, maar juist op een zelfde manier doorgaan", zegt hij daarover. "Dat moeten we ook als het onverhoopt een keer minder gaat. Dat is nu misschien makkelijk om te zeggen, maar het is wel zo. Het is een mooi moment om te laten zien dat we ver zijn."




Tags

bommel pijntjes amateurcomplex divisionist euforisch excelsior maassluis motiveren onverhoopt onverstoorbaar rot verergeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte