Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel waakt voor onderschatting

28 september 2018 15:16

PSV-trainer Mark van Bommel reageerde op de persconferentie in aanloop naar de Eredivisiewedstrijd tegen NAC op de onrust bij de club uit Breda. "Een wedstrijd tegen PSV kan precies de ommekeer betekenen", aldus Van Bommel, die uitsprak dat hij juist de indruk had dat zijn collega in Breda de goede dingen doet met zijn elftal.

Van Bommel is ondertussen niet bang dat de voorselectie van Rosario voor Oranje bij de speler tot een verkeerde houding zal leiden: "Daar hoef ik niets aan te doen. Mijn spelers zijn volwassen genoeg om hier goed mee om te gaan. Deze selectie is ook ver genoeg om er goed mee om te gaan en af en toe te corrigeren. Ik denk niet dat zij gaan zweven".




Tags

bommel onderschatting waakt corrigeren nac oranje rosario uitsprak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje