Transparent
Inloggen
Sluiten

Romero nog niet fit "naar PSV-normen"

28 september 2018 17:03 - ED

Van Bommel ging vandaag tijdens de persconferentie in aanloop naar NAC-PSV in op de situatie rondom Maxi Romero, die nog altijd niet fit is. De Argentijn maakt ook bij de komende wedstrijd nog altijd geen deel uit van de selectie, ondanks dat hij op de weg terug is. De situatie is niet gemakkelijk voor Romero, aldus van Bommel: "Je moet alleen trainen en je bent geblesseerd, terwijl de groep samen traint, plezier heeft en de resultaten goed zijn. Dat is moeilijk, maar hij gaat er hartstikke goed mee om."

PSV troefde afgelopen winter diverse Europese clubs af in de strijd om Romero en kocht de spits van het Argentijnse Vélez Sarsfield voor ruim 10 miljoen euro. Hij raakte echter vrij snel geblesseerd en had later een terugval in de blessure. Romero lijkt inmiddels op trainingen behoorlijk fit, maar is dat nog niet "naar PSV-normen".

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

romero bommel maxi nac sarsfield terugval troefde velez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte