Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: "Icardi kan uit alle hoeken en gaten scoren"

2 oktober 2018 09:17

Het Algemeen Dagblad brengt vandaag een portret van Internazionale-aanvoerder Mauro Icardi. Frank de Boer was een paar weken zijn trainer en vertelt over de spits: "Uit alle hoeken en gaten scoren, goede startsnelheid en koppen, man, geweldig koppen kan-ie. Ja, dat ga je tegen PSV ook zien. 109 goals in 187 wedstrijden, een moyenne van meer dan 1 op 2. Twee keer Serie A-topscorer in de laatste vier jaar; het zegt voldoende. Ik ben heel benieuwd wat PSV er morgen tegenover stelt".

De Argentijn is omstreden vanwege zijn controversiële uitspraken na een incident met een aantal fans van Inter: "Maar als ze ook maar iets willen proberen, laat ik zelf 100 criminelen uit Argentinië overkomen. En dan worden ze ter plekke vermoord". Ook verleidde hij zijn huidige vrouw (en zaakwaarnemer) toen zij nog partner was van een ploeggenoot bij Sampdoria.




Tags

boer icardi argentinie criminelen inter internazionale mauro moyenne portret sampdoria startsnelheid topscorer verleidde vermoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje