Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel: "het gaat om de details"

2 oktober 2018 15:13

PSV-trainer Mark van Bommel hamert in de voorbereiding naar de wedstrijd tegen het Italiaanse Internazionale op de scherpte en de details. De coach die zelf voetbalde bij Inters stadsgenoot AC Milan weet als geen ander dat het daarop aankomt bij Italiaanse tegenstanders. "Van Inter en ook andere topploegen in Italië krijg je vaak het gevoel dat je lekker kunt meevoetballen", aldus Van Bommel gedurende de persconferentie op dinsdagmiddag. "Je krijgt vrijheden en dan slaan ze plots toe. (...) Ik zeg wel vaker dat details in het voetbal het verschil maken. Daar is dat extreem het geval", aldus de oefenmeester van PSV, die tevens aangaf dat een resultaat woensdag van levensbelang is als PSV wil overwinteren in Europa.




Tags

bommel aankomt inter internazionale inters levensbelang milan oefenmeester scherpte topploegen voetbalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage