PSV onder 19 in blessuretijd voorbij Internazionale

3 oktober 2018 15:57

PSV onder 19 heeft de tweede wedstrijd om de UEFA Youth League weten te winnen. Op de eigen Herdgang werd Internazionale met 2-1 verslagen. Ondanks dat PSV direct het beste van het spel had, kwamen de Italianen na ongeveer 20 minuten spelen op voorsprong.

De ploeg van Ruud van Nistelrooy ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en zag dat vlak voor tijd beloond worden met een rake kopbal van Joël Piroe. In blessuretijd wist spits Yorbe Vertessen zelfs nog voor de 2-1 te zorgen, waardoor de de punten toch volledig in Eindhoven bleven.