Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'We deden niet onder voor Inter'

4 oktober 2018 00:23

In gesprek met Veronica gaf Pablo Rosario aan te balen van het resultaat tegen Internazionale. "Het is heel zonde. Net voor rust krijg je die 1-1 en vlak daarvoor moeten ze eigenlijk met tien man staan", aldus Rosario. "We kwamen via rechts. De bal kwam bij José en die gaf in één keer op Steve. Je weet dat hij op snelheid niet te kloppen is. De keeper komt uit en Steve tikt em langs hem. Hij gaat met zijn hand naar de bal toe en ik denk dat het rood is. Als hij hem meeneemt kan hij in open goal in tikken."

De middenvelder maakte zelf op schitterende wijze zijn eerste doelpunt voor PSV. "Ik raakte hem goed ja. Daarvoor had ik al een schot die van richting werd veranderd. Ik was blij dat hij er in ging", zo gaf hij aan.

Rosario vond zelf ook dat hij zich uitstekend ontwikkelt afgelopen maanden. "Als ik kijk naar vorig jaar hoe ik toen was en nu. Dat heeft allemaal te maken met minuten en vertrouwen. Als je in zo'n team speelt waarin ik nu speel gaat alles makkelijker. Ik kan gewoon goed met dit niveau mee", zei hij daarover.

Volgens Rosario had er voor PSV echter wel meer ingezeten. "We deden niet onder voor Inter. We hebben kansen gehad om uit te breiden. Vlak na 1-0 de 2-0, maar door beslissingen valt hij niet. In de tweede helft zie je dan bij een momentje dat ze meer ervaring hebben dan ons", aldus de middenvelder, die niet de schuld aan Jeroen Zoet wilde geven. "We staan er als team. Het is niemands fout. Je verliest als team. We hebben het gewoon goed gedaan en hierop moet je voortborduren."




Tags

rosario inter steve ingezeten internazionale jose momentje tikt veronica voortborduren zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage