Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Op details op bepalende momenten verlies je de wedstrijd'

4 oktober 2018 00:32

Mark van Bommel was na de nederlaag tegen Internazionale trots op zijn team. "Dat ben ik zeker. We hebben vandaag echt wel ons niveau gehaald. De manier van spelen zoals wij dat willen. Maar op details op bepalende momenten verlies je de wedstrijd", aldus de trainer van PSV tegenover Veronica. "Wat ik hoor is dat de eerste goal van Inter een buitenspel goal is. En voordat zij de eerste goal maken is er een rode kaart. Anders kan volgens mij iedere keeper buiten de zestien een handsbal maken. Of het is 2-0 tegen elf van Inter. Dat zijn bepalende momenten in een wedstrijd. Buiten die details is Inter gewoon een hele goede ploeg. Maar wij hebben het zeker niet slecht gedaan."

Voor Van Bommel was de niet gegeven rode kaart cruciaal. "Het was zeker een duidelijke scoringskans. Steven is rechtsbenig en tikt hem om hem heen. Daardoor komt hij in een veel betere positie om de bal binnen te schieten", zo gaf hij aan. "Het was niet zo dat dat er een speler in de bal van de lijn staat. Dat is gewoon heel erg jammer. Maar de regel is gewoon niet helemaal duidelijk."

Het zat PSV dan ook niet mee tegen de Italianen. "Er zit natuurlijk pech aan. Die omhaal van Malen op het laatst haalt die keeper er gewoon goed uit. Maar al met al moet ik het team een compliment geven. Het was vandaag alleen net niet goed genoeg om een punt te halen of om te winnen. Maar Inter is ook gewoon een goede ploeg", zei hij daarover. "We hebben op onze manier gespeeld zoals we dat kunnen. Kansen gecreëerd. Dan moet je aan het eind ook wel een beetje geluk hebben. Je verliest. Dan klinkt het gek om te zeggen dat je tevreden bent, dat kan ook eigenlijk niet. Maar we hadden wel meer verdiend".




Tags

bepalende bommel inter handsbal internazionale italianen malen rechtsbenig scoringskans tikt veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage