Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Door twee momenten waar ik bij betrokken ben verliezen we de wedstrijd'

4 oktober 2018 00:36

Na de nederlaag tegen Internazionale was Jeroen Zoet uitgesproken over zijn gevoel. "Het is gewoon een klote avond. Ik kan enorm trots zijn op het team. We hebben een goede wedstrijd neer gezet, maar door twee momenten waar ik bij betrokken ben verliezen we de wedstrijd", aldus de doelman. "Dat is Champions League niveau. Dat wordt afgestraft en daar baal ik ontzettend van."

De doelman besefte dat hij bij de 1-2 flink de fout in ging. "Heel simpel: ik moet gewoon in mijn goal blijven staan daar. Dan wordt het nooit een doelpunt, want Daniel zat goed in de wedstrijd", zei hij daarover. "Het is lastig om dan te schakelen, maar dat moet wel. We hebben daarna nog een paar momenten gecreëerd, maar dan valt het net niet goed. Het is klote. Ik kan trots zijn op het team wat we vandaag weer hebben neergezet, maar aan het eind wil je een positief resultaat en dat is helaas niet zo."




Tags

zoet internazionale

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage