Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Ronald Koeman was vast niet de enige die klapte in het stadion'

5 oktober 2018 06:58

Pablo Rosario hoort vrijdagmiddag of hij ook deel uit maakt van de definitieve selectie van het Nederlands elftal. "Ik krijg het vertrouwen bij PSV, van alles en iedereen. Dat wil ik terugbetalen door goed te presteren en dat doe ik nu. In dit team is het ook heel makkelijk om daarin mee te gaan", aldus de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben blij met een stukje erkenning. Het is een mooi extraatje. Of ik nu wel of niet word geselecteerd, ik blijf op deze manier doorgaan."

Op televisie was duidelijk te zien dat bondscoach Ronald Koeman in het stadion applaudiseerde na het doelpunt van Rosario woensdagavond. "Klapte de bondscoach voor mijn doelpunt tegen Inter? Dat zijn mooie dingen, al was hij vast niet de enige die klapte in het stadion…", gaf Rosario aan.




Tags

rosario koeman applaudiseerde erkenning extraatje inter telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje