Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint roodgekleurd duel in Kerkrade

6 oktober 2018 00:16

Jong PSV heeft in Kerkrade in een spectaculair duel van Roda JC gewonnen. De ploeg van Dennis Haar wist uiteindelijk met 2-3 te winnen, nadat de Limburgers nog met 2-0 voor hadden gestaan.

Al vroeg in het duel kreeg Lennerd Daneels van Jong PSV een rode kaart wegens hands in het strafschopgebied. De strafschop werd vervolgens door Mario Engels benut, die niet veel later ook voor de 2-0 zorgde en het duel al vroeg leek te beslissen. Vlak voor rust maakte Mauro Júnior echter de aansluitingstreffer op schitterende wijze.

Roda JC kreeg vroeg in de tweede helft opnieuw een strafschop, maar dit keer wist Yanick van Osch de penalty te keren. Na ruim een uur spelen volgde vervolgens gelijkmaker van Matthias Verreth en een kleine tien minuten later kwam ook Roda JC met tien man te staan na natrappen van Livio Milts.

Ramon Pascal Lundqvist wist vervolgens met een hard schot in de korte hoek Jong PSV zelfs op voorsprong te zetten, waarna in de laatste minuut ook Mohamed El Makrini van Roda JC met direct rood van het veld gestuurd werd.




Tags

jong roda kerkrade roodgekleurd daneels hands lennerd livio lundqvist makrini matthias mauro milts natrappen osch pascal verreth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage