Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn in belangstelling Manchester United en Liverpool'

6 oktober 2018 07:22

De Telegraaf weet te melden dat Steven Bergwijn in de belangstelling staat van Manchester United en Liverpool. Beide Engelse topclubs hadden in de wedstrijd tegen Internazionale scouts voor de vleugelaanvaller op de tribune zitten in Eindhoven. Ook Bayer Leverkusen, Real Sociedad, Sevilla, CSKA Moskou en ook Internazionale zouden interesse hebben in Bergwijn.

Bergwijn zelf heeft een duidelijk plan over zijn toekomst. Hij wil zich eerst bij PSV bewijzen op het allerhoogste niveau, in de Champions League en in het Nederlands elftal, voordat hij naar het buitenland vertrekt. Bergwijn heeft zich zaakwaarnemer nog geen enkele keer gevraagd welke clubs nu interesse in hem hebben.

Mark van Bommel is overtuigd dat de aanvaller uiteindelijk de juiste keuze zal maken. "Steven heeft heel verstandige mensen om zich heen. Zijn ouders zijn echt voorbeeldouders, in de manier hoe zij met hem omgaan", zo geeft hij aan. "In de zomer hebben we goed met elkaar gesproken. Ik vind hem echt top. Misschien al wel Europese top. Ja, nu al."




Tags

bergwijn liverpool internazionale allerhoogste bayer bommel cska leverkusen sevilla sociedad telegraaf voorbeeldouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage