Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn in belangstelling Manchester United en Liverpool'

6 oktober 2018 07:22

De Telegraaf weet te melden dat Steven Bergwijn in de belangstelling staat van Manchester United en Liverpool. Beide Engelse topclubs hadden in de wedstrijd tegen Internazionale scouts voor de vleugelaanvaller op de tribune zitten in Eindhoven. Ook Bayer Leverkusen, Real Sociedad, Sevilla, CSKA Moskou en ook Internazionale zouden interesse hebben in Bergwijn.

Bergwijn zelf heeft een duidelijk plan over zijn toekomst. Hij wil zich eerst bij PSV bewijzen op het allerhoogste niveau, in de Champions League en in het Nederlands elftal, voordat hij naar het buitenland vertrekt. Bergwijn heeft zich zaakwaarnemer nog geen enkele keer gevraagd welke clubs nu interesse in hem hebben.

Mark van Bommel is overtuigd dat de aanvaller uiteindelijk de juiste keuze zal maken. "Steven heeft heel verstandige mensen om zich heen. Zijn ouders zijn echt voorbeeldouders, in de manier hoe zij met hem omgaan", zo geeft hij aan. "In de zomer hebben we goed met elkaar gesproken. Ik vind hem echt top. Misschien al wel Europese top. Ja, nu al."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws