Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño Talent van de Maand Eredivisie, PSV hofleverancier in Elftal van de Maand

6 oktober 2018 08:39

Angeliño is uitgeroepen tot Talent van de Maand september. De Spaanse linksback volgt daarmee ploeggenoot Steven Bergwijn op, die een maand geleden de prijs in ontvangst mocht nemen.

Op basis van statistieken van Opta Sports geeft de Eredivisie CV in samenwerking met Fox Sports iedere maand prijzen aan de beste speler en grootste talent van de maand. Ook wordt op basis van diezelfde statistieken aan het eind van het seizoen een Speler en Talent van het Jaar gekozen. Vorig seizoen werd Santiago Arias nog uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

Met vier spelers is PSV bovendien ook goed vertegenwoordigd in het Elftal van de Maand. Naast Angeliño hebben ook Jeroen Zoet, Daniel Schwaab en Hirving Lozano een plekje weten te veroveren. De prijs van Speler van de Maand is naar Heraclied Kristoffer Peterson gegaan. Hij hield Zoet en Lozano achter zich.






Discussieer mee op de forums


Tags

angelino eredivisie hofleverancier lozano zoet arias bergwijn fox heraclied kristoffer ontvangst opta peterson santiago schwaab

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje