Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Ook tegen VVV moet je honderd procent geven'

6 oktober 2018 23:19

In gesprek met Fox Sports was Luuk de Jong het eens dat PSV niet goed aan de wedstrijd begon. "Alles ging net iets te laag, waardoor VVV er een paar keer goed uit kon voetballen. Daarna werden we iets scherper en zag je dat direct als we de bal verloren we de bal weer terug veroverden. Gelukkig maken we daarna de 1-0", aldus de aanvoerder.

De Jong ging verder: "We gaven het aan het begin van de wedstrijd al aan. Ook tegen VVV moet je honderd procent geven. Zij gaan er alles aan doen om hopelijk een punt mee te nemen en misschien zelfs wel meer. Dan weet je dat je alles moet doen. Als het dan iets minder is, krijg je het moeilijk en zag je ook."

Vlak voor tijd legde De Jong zelf aan voor een vrije trap. "Hij zat er helaas niet in. Hij ging rakelings naast. Ik zag Siem vandaag scoren en dacht dan probeer ik het ook eens", zo gaf hij aan. "Ik doe gewoon mijn ding voor het team en werk keihard. Ik oefen veel op de vrije trappen. Vaak gaat het redelijk, maar vandaag ging hij er niet in."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong vvv fox oefen rakelings scherper veroverden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman