Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik ben hier echt heel trots op'

8 oktober 2018 07:53

In gesprek met De Telegraaf gaf Denzel Dumfries aan erg blij te zijn dat hij is geselecteerd voor het Nederlands elftal. "Dit is een hartstikke mooi moment. Ik ben hier echt heel trots op", aldus de rechtsback. "Ik heb zelf een duidelijk plan. Dat zorgt voor houvast. Dit zal veel mensen verrassen, omdat het allemaal in korte tijd gebeurt, maar mij niet. Ik ben zó gefocust. Dat is een belangrijke basis voor mij."

Tegen VVV viel opnieuw op hoe PSV tot het eind van de wedstrijd bleef jagen op doelpunten, iets wat vorig seizoen maar heel sporadisch gebeurde. "Ja, we zijn heel fit. Dat is echt een grote kwaliteit van ons. Een compliment waard", gaf Dumfries aan. "We weten dat dit een lastige wedstrijd is, qua focus en discipline. Dan is het geweldig hoe wij het oppakken. Ik moet bekennen dat ik nu behoorlijk moe ben. Het is nieuw voor mij, al die wedstrijden achter elkaar. Je merkt dat er in de top veel wordt gevraagd."




Tags

dumfries discipline houvast jagen moe telegraaf vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage