Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Die jongens hebben het zelf gewoon afgedwongen'

8 oktober 2018 07:57

In gesprek met De Telegraaf gaf Luuk de Jong aan het prachtig te vinden dat er deze interlandperiode vijf PSV'ers zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal. "De sfeer in de groep is goed, dus er wordt wel gedold. Dan zeggen we voor de grap tegen Denzel: ’Zo jij er ook bij, nu al?’. En natuurlijk hebben we tegen hem, Pablo en Steven gezegd dat ze een enorme ontgroening kunnen verwachten. Uiteindelijk valt dat overigens reuze mee hoor", aldus de aanvoerder van PSV.

De Jong kan zich zelf ook nog goed herinneren hoe hij zich voelde toen hij in 2011 voor het eerst werd opgeroepen. "Ja, dat zijn spannende momenten die je niet vergeet. Net als de eerste keer dat je bij de A-selectie komt, zoals ik bij De Graafschap", zo geeft hij aan. "Die jongens hebben het zelf gewoon afgedwongen. Ze zijn heel goed bezig. Voor het hele team is het een teken dat we zo door moeten gaan. Nu hoop ik dat ze daar ook belangrijk kunnen worden. Ik wil zelf natuurlijk altijd spelen en doe altijd mijn best, maar ik ken mijn rol bij het Nederlands elftal ook."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong afgedwongen gedold graafschap ontgroening telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage