Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan Vennegoor of Hesselink nieuwe hoofdscout van PSV

11 oktober 2018 14:50

PSV heeft bekend gemaakt dat Jan Vennegoor of Hesselink is aangesteld als de nieuwe hoofdscout van de club. Hij volgt John de Jong op die eerder werd aangesteld als technisch manager. Lange Jan was afgelopen jaren al als scout werkzaam bij PSV.

Op de website van PSV laat Vennegoor of Hesselink weten blij te zijn met zijn promotie. "Ik vind het een prachtig beroep", aldus de voormalig spits. "We zijn wereldwijd op zoek naar spelers die ons beter kunnen maken. Het is eervol dat ik het team van scouts nu mag aansturen."

Technisch manager John de Jong vindt het een logische vervolgstap. "Jan draait inmiddels bijna vier jaar mee in de scouting en heeft in die periode een uitstekende indruk gemaakt. Een leidinggevende rol is een passende, volgende stap", zo geeft hij aan. "We hanteren hier al een aantal jaren een bepaald sportief beleid. In het kader van de continuïteit is het erg waardevol als je het vertrek van sommige mensen op kunt vangen met collega’s die gewend zijn aan de manier van werken en de eisen die we stellen. We zijn er blij mee dat Jan mij op wil volgen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws