Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze na spuugincident uit selectie gezet van Nederland onder 20

13 oktober 2018 18:05

Jordan Teze is per direct uit de selectie van Nederland onder 20 gezet, zo heeft de voetbalbond zelf bekend gemaakt. De rechtsback van PSV spuugde vrijdagavond na de interland tegen Duitsland onder 20 naar een van de tegenstanders. "Dit is ongeveer het laagste wat je als sportman kunt doen bij een tegenstander. Een ongelooflijk slecht voorbeeld. Dat tolereren we niet, dus is hij uit de selectie verwijderd", aldus directeur betaald voetbal Eric Gudde. "Teze is er dinsdag dus niet bij, hoe lang hij geschorst blijft, bepalen we nog nader."

Nadat Teze eerder zijn excuses al aanbood voor zijn gedrag gaf bondscoach Bert Konterman tegenover de NOS nog aan dat de verdediger niet gestraft zou worden en hij niet hoefde te vrezen voor verdere maatregelen. De directie van de KNVB dacht hier echter anders over.




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan nederland spuugincident aanbood duitsland gudde knvb konterman nos sportman spuugde tolereren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje