Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman over schorsing Pablo Rosario: 'Zulke fouten mogen niet gebeuren'

15 oktober 2018 06:29 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf gaf bondscoach Ronald Koeman aan niet te spreken te zijn over het feit dat Pablo Rosario geschorst bleek te zijn tegen Duitsland. "Als technische staf hebben we herhaaldelijk gevraagd of hij kon spelen en iedere keer werd dat bevestigd", aldus Koeman. "Dan is het zeer teleurstellend voor Pablo en voor ons dat hij geschorst blijkt te zijn. Zulke fouten mogen niet gebeuren en we moeten uitzoeken waar de fout ligt."

Ploeggenoot Steven Bergwijn baalde ook dat Rosario niet kon spelen. "Pablo baalt wel natuurlijk. Er komt nog een wedstrijd. Ik hoop dat hij dan tegen België zijn debuut gaat maken", zo gaf hij aan.

Meer op De Telegraaf




Tags

koeman rosario baalde belgie bergwijn duitsland herhaaldelijk telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik had Rosario graag willen zien spelen tegen de Duitsers. Beetje amateuristisch van de KNVB.
+4/-3

5 jaar geleden
Je zou 'm maar opstellen (of maar vijf minuten laten invallen).. en dat je 3-0 overwinning in een reglementaire 0-3 nederlaag wordt omgezet. o_O
+5/-1

5 jaar geleden
Ik had gehoopt dat sinds het vertrek van van Breukelen bij de KNVB alle amateurs verdwenen waren
+3/-2

 
5 jaar geleden
Snel eruit die amateurs. We gaan naar nieuwe successen toe dan kunnen we deze amateurs er niet bij gebruiken.
+2/-0

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Jammer dat hij niet tegen Duitsland kon spelen, had hem graag zien spelen samen met Denzel en Steven. Maar Rosario krijgt zijn kans nog wel om te laten zien wat hij in huis heeft!
+2/-1

5 jaar geleden
Teleurstellend voor Rosario? Ja tuurlijk, maar Rosario heeft hier ook gewoon een aandeel. Je weet toch zelf ook wel dat je in je laatste (jeugd)interland een rode kaart hebt gekregen. Dat had hij best even zelf kunnen 'aankaarten' bij de technische staf. Maar goed, hopelijk speelt hij wel tegen de Belgen
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Idd. Persoonlijk vind ik de speler zelf de hoofdverantwoordelijke. We gaan van jongens op groeien naar mannen dan hoort verantwoording voor je daden er ook bij. Dus ook de straf die je hebt gekregen en het aflossen van die straf. Dan stap je naar de trainer en zegt. Ik heb nog een lopende straf die ik moet inlossen. Natuurlijk gaat de KNVB ook niet vrijuit in deze.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik ben het er wel mee eens dat Rosario dit ook wel aan te rekenen valt TENZIJ Koeman en co het daadwerkelijk hebben gevraagd aan iemand die het zou moeten weten. Maar als ik Rosario was dan had ik het zeker aangekaart.

Maar hij zal tegen Belgie wel minuten maken. Er is niet voor niets geen vervanger voor Propper.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje