Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Een fantastisch moment voor mij, hier heb ik keihard voor gewerkt'

15 oktober 2018 07:36 - De Telegraaf

Na de interland tegen Duitsland gaf Denzel Dumfries tegenover De Telegraaf aan erg blij te zijn met zijn debuut voor het Nederlands elftal. "Onderweg naar de wedstrijd had ik wel even een momentje van: dit is wel echt wat ik wilde en waar niemand in geloofde. Op dat moment ben je wel echt trots op jezelf", aldus de rechtsback. "Een fantastisch moment voor mij, hier heb ik keihard voor gewerkt."

Ondanks dat Dumfries tot het einde van de wedstrijd door bleef gaan met zijn rushes had hij het zwaar. "Ik moet bekennen: ik was echt even moe", zo gaf hij aan. "Het was wel even schakelen en ging sneller dan de Eredivisie. Die jongens spelen allemaal in topcompetities."

In gesprek gesprek met het Algemeen Dagblad gaf hij aan dat het prachtig gevonden te hebben. "Mijn familie zat op de tribune, het is heel speciaal om dit samen mee te maken", aldus Dumfries. "Ik heb een grote familie. En die is de laatste dagen nog wat groter geworden, heb ik het idee, haha."

Ook Steven Bergwijn was blij met zijn debuut. "Mijn debuut? Dat was mooi", zei hij daarover tegenover De Telegraaf. "Ik ben weinig aan de bal geweest, maar dat kan een keer gebeuren. Je speelt tegen een goede tegenstander, dan moet je je taken uitvoeren en dat heb ik gedaan."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
En nog geweldig gespeeld ook. Hier zit een stel longen in, niet normaal.
7 maanden geleden
ZO lang geduurd maar de site is vernieuwd, mooi fijn dat we weer kunnen reageren. Even wennen maar beter dan niks. Denzel is echt de verrassing van dit seizoen, wie had dit gedacht dat hij het zo goed zou doen. Echt geweldige speler en goeie inzet.
 
7 maanden geleden
Voor mij is Angelino DE verassing van het seizoen. Speelt beter dan Dumfries terwijl heel Nederland wist te beweren dat hij niet zou kunnen verdedigen. My ass
 
7 maanden geleden
100% mee eens en niet alleen een verrassing voor ons, maar ook voor NL. en ESP. gezien zijn selectie voor daar.
7 maanden geleden
Nooit gedacht dat hij zo snel een waardig opvolger van Arias zou worden. Ben onder de indruk van zijn ontwikkeling. Ik denk dat hij in potentie de beste RB van Oranje is de komende jaren.
7 maanden geleden
Onze Denzel, wat een eindbaas, ook in Oranje. Er werden nog een aantal excuses gebruikt voorafgaande aan de wedstrijd waarom hij is opgesteld en de anderen niet. Vanaf nu geen discussie meer! Nu Zoet nog onder de lat in Oranje en Koeman komt weer volledig betrouwbaar over.
 
7 maanden geleden
Sorry, Ben geen fan van Cil, maar daarvoor moet ik in alle eerlijkheid zeggen dat Zoet ff pas op de plaats moet zetten, zeker als Cillesen straks ergens basis speelt.
 
7 maanden geleden
ik reageer even Zoet, wat een blunder weer tegen Emmen en dat is dit seizoen niet de 1e keer, maar laat hem maar lekker staan. Die kan alleen maar doorgroeien en van fouten leer je veel.
7 maanden geleden
Ben dolblij met Dumfries. En ik ben zielsgelukkig met Angelino, wat een eindbaas is dat!
7 maanden geleden
Heel blij met deze jonge. Heel blij ook weer met de site. Kunnen we weer lekker ******en ????????.
7 maanden geleden
Eindelijk weer eens binnenlandse transfers die opeen succes lijken uit te lopen.
7 maanden geleden
Cheerio, lekker zeg die nieuwe webpagina. Chapeau voor iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd, ziet er geweldig uit. En om ook even op dit nieuwsbericht te reageren, zou ik zeggen Denzil gefeliciteerd met je haasje. Ga zo door !
7 maanden geleden
Fijn weer te kunnen reageren.
Meteen de nodige bekende namen die ik voorbij zie komen. Prettig.
Weg met die rotsite en rotreacties van voetbalprimeur.
Psv.supporters.nl :-)

Denzel Dumfries is een verademing. Snelheid,fysiek,wilskracht. Voetballend nog niet top en af en toe wat twijfelachtig aanvallend gezien.
Maar dit kan zomaar de rechtsback van oranje worden. Prachtig.
 
7 maanden geleden
Ik mis een aantal diehards zoals : PVH25, Floripa, Klok etc etc.........
7 maanden geleden
Mooi Mannetje.
Las dat Arias alweer weg wilde uit Spanje.
Zou hem niet willen ruilen
 
7 maanden geleden
Ik heb liever Karin en Santi dan Dumfries. Geef ik PSV Santi cadeau en de PSV fans Karin
7 maanden geleden
Gebeiteld voor de komende jaren, hier zullen we veel plezier aan beleven.
nieuws-moderator 7 maanden geleden (gewijzigd)
Denzel Dumfries is 1 van de beste aankopen van dit seizoen en dat maar voor 5,5 miljoen. Denzel heeft het prima gedaan in zijn eerste interland!:)
 
7 maanden geleden
Sinds wanneer is 5,5 miljoen een schijntje.
als je Steven en Jeroen zou verkopen is dat hooguit 80 miljoen, daar kun je niet eens meer een topspeler voor kopen. De bedragen worden absurd en daar kunnen alleen de echt groten in mee. Wij moeten "kleintjes" , blijven kopen en hopen dat ze extreme bedragen op gaan brengen. Dumfries heeft in ieder geval de potentie daarvoor.
7 maanden geleden
Wat een diesel heeft deze jongen, moet nog wel een beetje met de Ligt betere afspraken maken, die laatste wist niet waar hij het moest zoeken maar dat is ook de verantwoordelijkheid van de trainer.
7 maanden geleden
Goed voor hem en fijn voor PSV en wat heerlijk dat we weer kunnen reageren !!!
7 maanden geleden
Wat een loopvermogen deze man! Enne mooi dat de site weer terug is, nu nog het forum terug!
7 maanden geleden
Dumfries speelde geweldig, maar kan nog stukken beter. Maar dat komt vanzelf,Hulde
Steven was niet dominant, maar ook dat gaat goed komen, in potentie beter als Memphis imo en die was in deze wedstrijd de Ster van het veld.

Laatste nieuws