Jong PSV in eigen huis te sterk voor Jong Ajax

15 oktober 2018 22:15

Jong PSV heeft maandagavond op De Herdgang de competitiewedstrijd tegen Jong Ajax gewonnen. De ploeg van Dennis Haar was met 2-1 te sterk. De Amsterdammers kwamen nog wel op voorsprong, maar nog voor rust maakte Ramon Pascal Lundqvist de gelijkmaker. Vlak na rust zorgde Joël Piroe voor de overwinning.

Door de overwinning is Jong PSV ook voorbij Jong Ajax op de ranglijst gegaan van de Keuken Kampioen Divisie en staat het nu een negende plek.

jong herdgang lundqvist pascal piroe

5 jaar geleden
Ajax was veul beter maar wij hebben de punten. Heerlijk ????. En door naar de top 5.
+5/-0

forum-beheerder 5 jaar geleden
Heerlijke overwinning. Lang niet altijd even goed, sommige momenten zwaar onder druk maar wat maakt het uit... +3 :-)
+3/-0

Eerste helft waren wij beter, tweede helft 020. Lesje effectiviteit! Op naar de volgende wedstrijd. #trotsopPSV
+3/-1

Hoe dan ook, ik vind de winnaar toch altijd de beste, en in dit geval zeker.
+1/-0

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Ik heb de wedstrijd live gezien vanavond en inderdaad Jong Ajax was veel beter, wel knap want Ajax miste veel spelers. maar uiteindelijk gaat het op de 3 puntjes!
+3/-1

Dus ook heel knap van PSV want die miste nog meer spelers, en de eerste helft was voor PSV de tweede helft voor Ajax, een verdiende overwinning!
+2/-2

Was jij die gast die de hele tijd voor mijn neus stond? ;-) Jong PSV was echt heel mager. Deed soms pijn aan de ogen. Die Franse verdediger, Soulas, viel mij wel positief op
+4/-1

Dat is waar Klaas-Jan. 3 punten tellen.
Groeten uit het Zuiden maat. ;-)
+2/-0

Hoe is niet belangrijk; winnen van Ajax altijd toppie. En ook nog gepasseerd op de ranglijst. Dat geeft een goede boost
+4/-2

Altijd leuk om te winnen van Ajax, wat nog leuker is, welkom terug allemaal:)
+9/-1

Fijn dat we weer kunnen reageren....en dat met meteen een overwinning op onze vrienden.
+4/-1

Wel wennen dit, Maar goed nieuwe site hoort een nieuwe naam :-)
+4/-1

Mooie overwinning op Ajax en leuk weer de racties te kunnen lezen
+1/-0

FC Schijtbak (geschorst)
Weer geen huldiging op het Leischeplein komend voorjaar. Helemaal niets in Amsterdam
+1/-0

Waar PSV die verdedigers toch haalt voor Jong PSV is mij werkelijk een raadsel. Wat een drama zeg. Gewoon 10 keer per wedstrijd een bal over 5 meter in de voeten van een tegenstander spelen. Snel doorselecteren graag...
+1/-0

Verdediging is inderdaad een drama maar ook Rigo is heel ver weggezakt, dit was een paar jaar terug het allergrootste talent wat we hadden.